Velkommen på Techniflons hjemmeside
TECHNIFLON har siden 1989 arbejdet for at fastholde en linje, som gennem årene har bevist sin værdi.

Hos TECHNIFLON lytter vi til kundernes tekniske behov og tilpasser vores store knowhow herefter for fremstilling af transportbånd. Derfor er vores kvalitetsvæv altid meget konkurrencedygtige og optimalt tilpasset de sammenhænge, de skal anvendes i.

TECHNIFLON kan, takket være fabrikationen i Frankrig og et altid stor lager af de mest anvendte materialer, fremhæve vores største styrke: Afhjælpning hos kunderne inden for 24 timer.

Vores medarbejdere imødekommer alle forespørgsler, uanset om det gælder bånd i sædvanlig anvendt glasfibervæv eller fremstilling efter innovative og personaliserede, tekniske specifikationer.

Om Techniflon Europe

  • Fremstillingen:

Da vores transportbånd bliver til ved brug af særlige specielle fremstillingsteknikker, som vores egne teknikere har udviklet, er transportbåndene solide, slidstærke og naturligvis fremstillet iht. jeres specifikationer (mål, forstærkninger, samlinger, styresystemer osv.)

  • Servicen

Kvalitet og hurtighed, det er de to principper, som styrer vores produktion, uanset om det handler om reparation eller fabrikation af transportbånd, så er vores medarbejdere altid klar til at tage udfordringen op: “EKSPEDITION INDEN FOR 24 TIMER”.
En ordre, der er indgivet før klokken 10 om formiddagen, bliver sendt afsted med vores eksprestransportør samme dag.